Creatieve markt Bernlef gezellig, druk en witte pieten

groningen-paddepoel-bernlef-najaarsmarkt-17Een zéér geslaagde creatieve markt in woonzorgcentrum Bernef aan de Antaresstraat in Paddepoel waar Otto Teppema deze markt opluisterde met gitaar en mondharmonica. Zo deden de cliënten van het Groninger Ontmoetingscentrum goede zaken met de succesvolle zelfgemaakte kaarten.

Twee witpieten achter de Sinterklaastafel, zelfgemaakte kleefmagneten voor de koelkast of gebreide spullen van de CasPoMor huiskamer. Kortom, aan creatieve spullen geen gebrek deze middag.

groningen-paddepoel-bernlef-najaarsmarkt-24We maakten kennis met Marja Koens, de Stadsschilder uit onze wijk. Schilderen doet zij met hart en ziel en zij probeert te verbeelden wat in de streek en stad voor de mensen leeft.

Alle foto’s van de middag: klik hier

Het nieuwe participatieproject DE BUREN presenteerde zich voor het eerst deze middag. Het eerste aanmeldingen zijn binnen. “Nu verder uitrollen in de wijk”, laat Rachel weten, die samen met Erica er alle vertrouwen in hebben dat het project gaat slagen.

U weet misschien dat wij melden dat tijdens de NLDoet actie de tuin is verfraaid. Vervolgens zijn er vele tomatenplanten gepoot. Teveel? Er werd een wedstrijd georganiseerd wie heeft de mooiste tomaat. De winnares, Madeleine Witjes, ontving de gouden gieter als hoofdprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *