Eerste Groninger BurgerRaad op zondag 29 november

tuin in de stad - frans kerver-1Afgelopen weken is het onderzoek naar de maatschappelijke waarde van Tuinindestad afgerond. Het college bespreekt het rapport deze week, waarna het gepubliceerd kan worden. Naar verwachting zal de gemeenteraad op 16 december een besluit nemen: wordt het woningen bouwen aan de Friesestraatweg of kan Tuinindestad blijven? Wij nodigen buren, wijkbewoners, andere betrokken stadjers alvast uit voor de Eerste Groninger BurgerRaad op zondag 29 november inloop 13.00 aanvang 13.30.
Op deze middag worden de verschillende mogelijkheden gepresenteerd, die uit het rapport naar voren komen. Alle opties worden kort (en zonder discussie) toegelicht, waarna er gelegenheid is om informeel vragen te stellen. Tot besluit kan iedereen naar eigen voorkeur 10 knikkers verdelen. De uitslag geven wij als advies mee aan alle partijen in de gemeenteraad. Geen actievergadering dus, geen boegeroep en schande; maar wel een poging om stadjers te betrekken bij besluitvorming over de inrichting van hun buurt, wijk, stad. In verband met beperkte plek graag even een mail naar [email protected] , als je wilt komen.

Natuurlijk blijven wij graag en met ons veel anderen. Vind jij dat ook, laat dan een berichtje achter op onze digitale muur (gemaakt door Jelte); hoe meer verhalen, hoe bonter het gezelschap. Je kan (zonder inloggen), meteen beginnen: dubbelklikken en tikken of een foto of filmje achterlaten.Alle hartekreten zijn welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *