Eigen ZINN thuiszorgteam voor Paddepoel

thuiszorgteam zinn-Start nieuwe team brengt zorg (nog) dichterbij

De thuiszorgteams van ZINN, die vanuit locatie Patrimonium het noorden en oosten van de stad Groningen bedienen, werden te groot. Om te kunnen blijven werken met vaste, kleine teams in een buurt, was het nodig teams te splitsen en zo kwam er ruimte voor een eigen team voor Paddepoel.

 “Zolang mogelijk zelfstandig kunnen wonen in je eigen huis, in je eigen buurt. Ook als je ouder wordt en de gezondheid wat minder. Als er hulp nodig is, dan het liefst van een vertrouwd iemand. Een bekend gezicht, iemand die je kent, weet wat er nodig is en van aanpakken weet. Daar gaat het bij de meeste ouderen om.” Dat zegt Marieke Klein, coördinerend verpleegkundige van het nieuwe ZINN thuiszorgteam Paddepoel.

“ZINN vindt het belangrijk de teams klein te houden. Zo kunnen we het aantal medewerkers dat bij een cliënt thuis komt beperkt houden en blijven we elkaar goed kennen. Zo heeft ZINN Thuiszorg al meer dan 10 verschillende teams verspreid over Groningen, Haren en Hoogezand.”

Het nieuwe team heeft er zichtbaar veel zin in. Persoonlijke verzorging, zoals hulp bij het douchen, wassen en aankleden, maar ook wondverzorging en verpleging is mogelijk. “We zijn altijd bereikbaar en bieden dag- en nacht zorg, met enthousiaste, betrokken en deskundige medewerkers,” aldus Marieke. We wensen ze veel succes in Paddepoel.

Ook thuiszorg aanvragen of meer informatie nodig? Bel: (050) 585 2000.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.