Haren in teken van Cliniclowns

Radiopresentator Kevin van der Laan uit de Groninger wijk Paddepoel is verbonden aan radio Haren FM. Haren FM beleefde vandaag, 9 november, een bijzondere dag en we gingen even op bezoek. Een dag welke in het teken stond van “dag van de lach”. Met het aanvragen van verzoekjes wordt geld ingezameld voor kinderen die in het ziekenhuis verblijven en waar de cliniclowns een bijdrage leveren om wat plezier te brengen.  Zonder onze steun blijven dergelijke initiatieven achterwege en wat is het dat fijn dat mensen delen. Live aanwezig in het centrum van Haren vandaag, met onder meer  cabaratier en presentator Arno van der Heijden die verschillende foto’s van fotograaf Peter Paul Luiken veilde voor het goede doel.

Wethouder Theo Berends kwam even langs, maar zoals dat vaak gaat tegenwoordig, kun je ook pinnen? Efin, heel subtiel vroeg hij wat is Cliniclowns. Voor iedereen is het inmiddels duidelijk en met een kleine gift is weer veel bereikt vandaag. De “dag van de lach” welke voor kinderen die in het ziekenhuis verblijven, een warm welkom is.

(Als je je bedenkt welk bedrag aan vernielingen recentelijk zijn aangericht in het perspectief van delen, ga je stilletjes huiswaarts)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *