Inloopbijeenkomst 9 juli Ring West

Meedenken over de Ring West van de toekomst? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op maandag 9 juli in de Stadskerk, Friesestraatweg 221 tussen 19:30 – 21:30 uur. Ook is er deze avond informatie over de Reitdiepzone.

Na voltooiing van de ombouw van Ring Zuid is de gehele ringweg van Groningen vrij van verkeerslichten, met uitzondering van het noordelijk deel van de Ring West. Met de verwachte verkeersgroei wordt de noodzaak om ook de Ring West aan te pakken steeds groter. De uitvoering begint op zijn vroegst in 2022.

Eén gedachte over “Inloopbijeenkomst 9 juli Ring West

 1. De verbouwing van de westelijke ringweg word door de tegenvallers van de zuidelijk ringweg jaren uitgesteld en dan organiseren ze nu al een bijeenkomst?
  En wat word op die bijeenkomst gesuggereerd?
  Dat de bewoners ook maar iets in te brengen hebben?
  Laat me net lachen, beste gemeente, je bewoners geloven iet meer in jullie.

  Voorbeeld van volksverlakkerij van de gemeente.
  Op de deksel van de zuidelijke ringweg worden bomen geplant, zo werd de bewoners beloofd als douceurtje, maar dat is nu weer discutabel omdat het simpelweg niet veilig is.
  De bomen kunnen absoluut niet diep genoeg wortelen met alle risico’s van dien dat ze straks een gevaar vormen voor het verkeer met een beste storm.

  Dat hebben dus dik betaalde ‘deskundigen’ van de gemeente bedacht.
  Die zijn blijkbaar net zo deskundig als die ingenieurs die het grondonderzoek hebben gedaan voor de tunnel van Combinatie Herepoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *