Inloopbijeenkomst Bessemoerstrook Paddepoel

paddepoel-bessemoerstrook-wijkvernieuwing-1Bessemoerpark in de Groninger wijk Paddepoel wordt opnieuw ingericht. Het gemeentebestuur heeft het plan vastgesteld met instemming van de klankbordgroep met vertegenwoordigers van beide buurwijken. In 2012 is de uitvoering gestart.

Meer over het bestemmingsplan: klik hier

 

Het gebouw van het Alfacollege is gesloopt en er zijn woningen gebouwd in opdracht van de Huismeesters. In 2013 gaan we verder met de inrichting van het park.

bessemoerstrook einde sloop-2Wilt u meer weten over het nieuwe Bessemoerpark? Dan bent u welkom op een inloopbijeenkomst op woensdag 30 januari 2013, van 16.30 tot 20.00 uur in het buurtcentrum, Bessemoerstraat 2.  

Er komen speelplekken die passen bij de ecologische inrichting van het park. Geen formele speeltuin, maar kinderen kunnen hier paddepoel nieuwbouw bessemoerstrook  (10 van 1)‘natuurlijk spelen’ met bijvoorbeeld hout, stenen, water, zand. Wij willen u graag laten zien wat dat inhoudt en we zijn benieuwd naar uw wensen en ideeën. In hoofdlijnen staat het plan wel vast, maar er zijn nog aanpassingen mogelijk. Op 30 januari kunt u ook zien hoever we zijn met het nieuwe buurtcentrum voor Tuinwijk en Paddepoel Zuid-Oost. De architect (Kwint architecten) is dan aanwezig om het plan toe te lichten.
[google-map-v3 width=”584″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”bessemoerstraat 2, groningen, nederland{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *