Moskee Selwerd verheerlijkt radicale islam

groningen-selwerd-moskee-bezoek erica van lente-3Het bestuur van de Groninger Moskee vindt dat ze ten onrechte in verband wordt gebracht met de strijd voor de Islamitische Staat meldt RTV-Noord.

In een bezwaarschrift dat omwonenden hebben ingediend tegen de bouw van een nieuwe moskee in Selwerd wordt er op gewezen dat de moskee sympathiseert met personen en organisaties die in verband worden gebracht met steun aan IS. Op de Facebookpagina worden namelijk Shaykh Ahmad Musa Jibril en ook de organisatie De Zuivere Aanbidding als vind-ik-leuks aangemerkt.

De Shayk wordt alom gezien als een bron van inspiratie voor radicale strijders. Hij zou volgens een artikel in het AD via zijn eigen Facebookpagina oproepen naar Syrië te gaan. Ook werd tijdens een rechtszaak tegen hem duidelijk dat hij een radicale salafistische website runde. Hij heeft in de VS een reis- en social media-verbod gekregen. De Zuivere Aanbidding die door de Groninger Moskee werd geliked toont op haar internetsite afbeeldingen van gesneuvelde IS-strijders die worden geprezen.

‘Man met veel kennis’
Een woordvoerder van Islamitisch Centrum Groningen laat weten de associatie te betreuren. ‘De Shaykh is een man met veel kennis’, laat de woordvoerder weten. ‘We hebben daarom een les van hem op onze Facebookpagina gezet. Hij geeft daarin uitleg over geloofszaken. Daar komt geen Jihad aan te pas.’

Verwijderd
De vind-ik-leuk van Zuivere Aanbidding is woensdagmiddag van de Facebookpagina van de moskee verwijderd. ‘Die like is een jaar geleden geplaatst. We willen nu afstand daarvan nemen. Als moskee staan we los van alle politieke zaken in het Midden Oosten. Wij zijn niet politiek actief.’

Vergunning
De gemeente Groningen heeft in maart een omgevingsvergunning voor de bouw van de moskee verleend. Omwonenden willen dat de gemeente deze intrekt. Niet alleen vanwege de overlast die ze verwachten, maar nu ook vanwege de sympathie die de moskeestichting via de Facebookpagina uit voor aan IS-gelieerde organisaties. Volgens de bezwaarmakers staat het signaal dat hiervan uitgaat haaks op de meer vredelievende boodschap die ook wordt geuit op de site van Islamitisch Centrum Groningen. Bewoners wijzen er ook op dat het kabinet van gemeenten heeft geëist dat ze een actieve rol gaan spelen bij het bestrijden van radicalisering en jihadisme.

 

3 gedachten over “Moskee Selwerd verheerlijkt radicale islam

 1. Op zeer korte termijn zal er een officiële verklaring worden geopenbaard wat betreft de beschuldigingen jegens de Moskee!

  Woordvoerder Stichting Moskee en Islamitisch centrum Groningen

 2. VVD en Jihadisten probleem!

  Gouda ‘begint opnieuw’ met moskeeplan!
  “GOUDA – De VVD in Gouda heeft de deur voor een megamoskee op de voormalige Prins Willem-Alexanderkazerne wagenwijd open laten staan. De coalitiepartij stemde woensdagavond laat niet mee met een motie van de voltallige oppositie om de megamoskee definitief te blokkeren.” Bron: Telegraaf

  VVD stopt niet met de samenwerking maar er wordt op gewezen dat de moskeebouwers Jihadisme sympathiseren, met personen en organisaties die in verband worden gebracht met steun aan IS!
  Rutte uitspraken over de Jihadisten die al weggegaan zijn, zijn met een gespleten tong gedaan, net zoals bij de verkiezingsbeloften. De uitspraak van Rutte is om te grote flauwekul, na de verkiezing zal zijn toon weer anders zijn. Ook Rutte, en veel andere politici, zijn verantwoordelijk voor de middeleeuwse achterlijkheid in Nederland! VVD is niet tegen de bouw van megamoskeen en massa immigratie. Toch laten veel mensen zich misleiden door stoere verkiezingspaal, maar de VVD gaat net als PvdA, CDA en D66 het niet redden.

  Pure verkiezingsretoriek! VVD politici snappen er niks van en alle Jihadistische activiteiten onder dit kabinet gaan onverminderd door. Gouda was en schijnbeweging. Brutale moslims stoppen nooit met hun jihadistische activiteiten, na de verkiezingen gaan ze weer verder, net als in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. PvdA heeft toch die Westermoskee voor elkaar gekregen.
  Ze houden de jihadisten tegen aan de grens om ze te smeken om onderdeel te blijven uitmaken van de Nederlandse samenleving.
  Werkelijk een grote verbijstering: de VVD zit op zichzelf behoorlijk op de lijn van de D66 en CDA mbt islam en immigratie. VVD, PvdA en D66 zijn – voor zolang het nog duurt – aan elkaar geklonken. Als het er op aankomt worden de teruggekeerde jihadstrijders gewoon weer in de watten gelegd.
  Dit kabinet is ook dodelijk voor Nederland.

  VVD snapt er niks van maar de oorzaak van jihadisme is de verplichting om de jihad te voeren! De machtigste politici willen dit waarheid niet inzien. De oorzaak van jihadisme zien we dagelijks. Natuurlijk spelen islamitische doctrines een centrale rol in de verspreiding van het jihadisme. De meeste moslimjongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Bijna 85% van de moslimjongeren vindt het belangrijk om moslim te zijn en wilt vechten als iemand kritiek heeft over de islam. Jihadisme, islamitisch terrorisme is een politieke ideologie en is levensgevaarlijk voor het westen! Wij hebben ooit simpele zielen binnengehaald en die hebben een enorme salafistische massa beweging veroorzaakt! Dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe Moslims binnen en beschouwen ze Nederland als hun nieuwe prooi!

  De oorzaak van jihadisme is de haat tegen het westen die er vanaf zuigeling word ingepompt door opvoeding en imam in de moskee. Systematisch gehersenspoelde jongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Motivatie voor de Jihad bij islamitische jongeren is zorgelijk hoog: 81% van de jongeren vindt in meer of mindere mate dat moslims via heilige oorlog meer macht moeten krijgen dan anderen in Nederland en 86% van de moslimjongeren is het in meer of mindere mate eens met de stelling dat Nederland moet worden overgenomen…Het Jihadisme stoelt op de islamitische religie. Dat dit Jihadisme nu zo zeer manifest wordt komt door de bevolkingsexplosie, die een stuwmeer van overtollige, ledige jongemannen heeft voortgebracht. Die vinden in hun religie een rechtvaardiging om zo te keer te gaan. Kortom: we zijn er nog niet klaar mee en kunnen volksverhuizingen tegemoet zien.
  Het islamitische verovering lust als de belangrijkste voedingsbodem voor Jihadisme.

  Hoewel er inderdaad jihadisten zijn die niet in ongelijkheid zijn opgegroeid, kan het niet geheel weggepoetst worden als voedingsbodem voor bekering tot het fundamentalisme. Voor sommige terroristen is het feit dat zij niet in westerse luxe kunnen leven reden om zich aan te sluiten bij militante islamitische organisaties…Moslims in alle Europese staten staan voor het merendeel achter de jihadisten. Ze hebben maar één doel Europa islamiseren. Machtigste Politici willen dit niet inzien en demoniseren de rest. Want dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe moslims binnen. Europa gaat kapot door de EU leiders die van mening zijn dat al deze moslims hier kunnen blijven wonen. In de toekomst zullen heel veel moslims het voor niet-islamieten heel moeilijk gaan maken.
  Grote meerderheid van de moslims in Nederland is van mening dat zwakke Nederland uiteindelijk via jihad overgenomen kan worden. Overal megamoskee bouwen is een voorbereiding van Jihad die een heilige plicht is voor de Moslims!

  In de PR activiteiten van Boko Haram en Somalische Al-Qaeda afdeling Al-Shabaab, zijn in Nederland gebouwde moskeen met hoge minaretten te zien! Omdat hoge moskee minaretten door de analfabete moslims gezien worden als bewijs van verovering, willen de jihadisten op deze manier Afrikaanse moslims mobiliseren richting Nederland! Al Qaida in Jemen (Aqap), Al-Shabaab in Somalië, Boko Haram in Nigeria en Al Qaida in Noord-Afrika (Aqim), IS in Libie, allemaal willen miljoenen moslims naar EU landen verplaatsen. Jihad organisaties willen via massa immigratie de meerderheid krijgen in Europese landen om hun doelen te bereiken.
  In de nieuwste propoganda films van Boko Haram wordt Nederland afgeschilderd als een afvallige land met massaal bekeerlingen, duizenden moskeen en miljoenen hoeren. Via deze weg willen de jihadisten nog grotere migratiegolven tot stand brengen!

  Van den vreemden zijn er 80 000 Somalieers toegelaten in Nederland die binnekort zich gaan verdubbelen… Ze gaan niet naar olie rijke salafistische landen! Dankzij CDA, VVD en PvdA, hebben deze brutale moslims een vaste voet in Nederland! Somalische salafisten die “politiek asiel” vragen, steunen Al-Shabaab, een jihadistische organisatie die samenwerkt met de Boko Haram. In de toekomst vormen deze banditten een grote gevaar voor Nederland!

  Deze Jihadisten komen niet uit de hemel, Islam als verovering- ideologie beveelt voor de Jihad…Jihad is een kernwaarde van hele islamitische politieke-militaire systeem. Een voedingsbodem is bodem waarom het goed toeven is, waarop de plant gedijt, een bodem die alle noodzakelijke elementen bevat voor fantastische groei. Zo’n voedingsbodem zijn onze wegkijk-politici, met D66 en PvdA als lichtend voorbeelden…Zolang islam zich verder wilt uitbreiden, ontstaat een voedingsbodem voor jihadisme en hoe meer moslims in Nederland, hoe erger het wordt…
  Als er genoeg moslims zich in een prooiland zich verzameld hebben, beginnen ze met hun Jihad. Deze opvatting is met de immigratie meegekomen en wordt dagelijks gevoed via satelliet, internet en imams in de moskeeën. Hun succes is mogelijk omdat de belangen van hun aanhangers momenteel parallel lopen. Vroeg of laat zullen de spanningen, tegenstellingen tussen invallers en lokale bevolking echter tot uitbarsting komen. De overheid door domheid geregeerd heeft de meest absurde overeenkomsten ondertekend waar ze met een uitzondering niet onderuit kunnen. Massa verzameling van de islamieten is het grootste gevaar voor de vrije wereld.

  Nederlandse maatschappij is hopeloos verdeeld en moslims enclaves worden steeds groter. Turken willen eigen moskeen, Somaliërs willen eigen kazernes en niet alleen Marokkanen maar alle andere Arabieren willen ook eigen aparte moskeen met de hoge minaretten bouwen in Nederland!

  Versterking van salafisme in Nederland gaat immers gewoon door, ondanks voortdurende waarschuwingen van islamkenners in binnen- en buitenland, honderden boeken, honderdduizenden artikelen op internet, en zelfs ondanks ISIS, dat elke dag weer laat zien wat jihad nu eigenlijk precies de kern van Islam is. Niemand zo blind als politici die niet willen zien.

  De belastingen zijn veel te hoog waardoor het vertrouwen volledig is verdwenen bij de burger. Banen staan op de tocht, flexwerken is een ramp waardoor huizenmarkt op slot! Een kind kan begrijpen waar het wringt. Daar ligt het werkelijke probleem en daar doet dit kabinet niets aan. Helemaal niets!
  Grote meerderheid van de moslims is werkloos, kansloze analfabeten zitten massaal in de uitkeringen en kosten miljarden! De islamisering, de salafistische verbreiding, jihadistische voedingsbodem, wordt alleen nog erger…
  Nederlandse volk wilt niet alleen de uitstoot, maar ook geen voedingsbodem van Jihadisme in Nederland! 
  We hebben nu onderhand al zoveel politici kunnen betrappen op geheugenverlies. En het Nederlandse volk is er helemaal klaar mee.

  Salafistengedogers PvdA, VVD, GL, CDA en D66 willen hun vijandelijke immigratiebeleid niet veranderen. Dit is wat ISIS en andere jihadisten graag willen! Een overbevolkte land dat uiteindelijk ten onder zal gaan aan de islamitische massa-immigratie dat toegestaan is door de stomme Politiek. Nog een paar decennia dan is er brutale islam die overheerst. De kinderen die nu opgroeien krijgen het zwaar.
  De leiders die nu aan de macht zijn, hebben ruimschoots bewezen dat ze geen oplossing hebben – of nog erger: willen – voor de islamisering van het Westen. Het is aan de kiezer om het verschil te maken. Mis deze historische kans niet, beste Nederlanders.

  Nederland heeft niets aan mensen als politici die zich verschuilen achter de EU of VN en zelf het politiek correcte hoofd ophouden.

  We zijn het zat! En wij willen ons land terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *