Nijestee laat Selwerd bloeien

nijestee bloeiEen buurtmoestuintje, een wilde bloementuin, een verticale plantenbak, zitjes waar je elkaar kunt ontmoeten of.. hoe origineler hoe beter!

Hoe werkt het?
Op verschillende locaties in de stad Groningen zijn zogenoemde ‘guerrilla-acties’ uitgezet. Deze dienen als inspiratiebron voor bewoners om hen wakker te schudden om iets aan zijn of haar straat/buurt te doen. Heeft u deze acties gemist? Geen inspiratie genoeg?
Kijk dan even op internet of facebook. Die kunt u verder helpen om uw buurt in bloei te zetten.
 
Koppen bij elkaar
Het verzinnen van een ludiek tuiniers-idee begint met brainstormen. Het brainstormen hoeft u niet alleen te doen. Overtuig zoveel mogelijk buren om uw buurt in bloei te zetten. Surf op het internet, blader door tijdschriften en maak wat schetsen. Zolang het met maar haalbaar en te realiseren is.
Interesse?
Woont u in een woning van Nijestee en heeft u een leuk idee om uw buurt in bloei te zetten? En wilt u praten over de mogelijkheden in uw buurt? Dit kan door te bellen naar (050) 853 35 33 en te vragen naar de afdeling Woonzaken. Of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij gaan dan graag met u in gesprek om te zien wat we voor u kunnen betekenen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *