Ouderen Paddepoel steunen actie Handen thuis Rutte!

handen bejaarde en de handen van rutte-1Vanmiddag hadden we een gesprek met meerdere bejaarden, die afhankelijk zijn van de zorg. Boos, boos en nog eens boos, hoe de politiek de mens niet meer mens te laten zijn. Geen werk, geen zorg, geen perspectief, faillissementen etc. en alles naar EUROPA.  Droevig wat er met ons land aan de hand is. Ja, je mag je gelukkig prijzen niet afhankelijk te zijn, dat is RIJKDOM. Als je hulp nodig hebt waar en hoe. Den Haag schaam u. Wij geven onze handen in uw handen (hier op foto afgebeeld)  in de hoop dat het kabinet tot inkeer komt.

 

Handen thuis Rutte! Dat is de oproep van thuiszorgmedewerkers en Abvakabo FNV. Vandaag is de campagne gelanceerd tegen de kabinetsbezuinigingen. Zanger Gerard Joling heeft als eerste zijn steun betuigd aan de thuiszorgmedewerkers en onze ouderen.

Het kabinet wil 1,1 miljard euro bezuinigen op de thuiszorg. 100.000 thuiszorgmedewerkers verliezen hierdoor hun baan. En nog veel meer cliënten zullen hun thuiszorgmedewerker verliezen. De thuiszorgmedewerkers pikken niet dat hun cliënten straks zonder zorg zitten en zij zonder werk. Zij roepen samen met vakbond Abvakabo FNV het kabinet op om de zorg voor onze ouderen, gehandicapten en chronisch zieken in goede handen te houden. Op 6 april organiseren zij hiertoe een groot protest in Den Haag en vandaag lanceren zij hun campagne: Handen thuis, Rutte!

Succes, want niets doen mag niet. Meer nieuws: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *