Overval op woning Aweg

Woning overval A-weg-6889Update: Zaterdag aan het eind van de middag is een 23-jarige man in zijn woning aan de Aweg overvallen door drie onbekende personen. Kort voor zes uur kreeg de politie hiervan een melding.

Het slachtoffer is daarbij vastgebonden op een stoel. Nadat de daders waren vertrokken wist het slachtoffer met stoel en al de voordeur te bereiken en de voordeur open te maken. Passanten troffen hem zo aan in de deuropening en belden de politie. Nadat de man was losgemaakt is er een ambulance gewaarschuwd voor een eerste medische controle. Hij was verder niet gewond. De politie heeft een afzetting gemaakt en is direct begonnen met een sporenonderzoek. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd en of er iets is weggenomen. De politie heeft deze zaak in onderzoek.

 

Onbekenden hebben zaterdagavond een overval gepleegd op een woning aan de Aweg in de Schildersbuurt. De overval vond rond 18.00 uur plaats. De bewoner werd door meerdere daders overvallen. Wat er precies is buitgemaakt, en of de bewoner gewond is geraakt, is nog onbekend.

De daders zijn nog voortvluchtig. De politie is momenteel bezig met een groot onderzoek in en rondom de woning.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *