Een rommeltje langs fietspad Park Selwerd – ingang crematorium

Ondanks meldingen van bewoners die nog een beetje genieten van wat we nog park mogen noemen, zijn diverse werkzaamheden nog steeds niet voltooid sinds de opening van het fietspad  in Park Selwerd. Werkzaamheden die inmiddels al bijna een half jaar op zich laten wachten voor uitvoering. Zo liggen de hekken en steken de putten boven de grond (zie foto) en ligt wat voorheen voetpad was onder de tunnel nog steeds open.

Voor het overige is het voetpad nabij de ingang van het crematorium armoedig aanblik  en een doorn in het oog van vele bewoners en bezoekers aan het crematorium. De afgelopen jaren hebben diverse partijen bereikt dat de toegang tot het crematorium sterk verbeterd is en wat past bij het voorzieningsniveau van Groningen. Helaas laten anderen het afweten. Jammer, dat uitvoering van werkzaamheden wel heel lang op zich laten wachten. Immers een rommelige omgeving nodigt uit om meer rommel te laten ontstaan.

De vraag van bewoners over de bekabeling langs de lantarenpalen in het park ter hoogte van de Morgensterlaan – Kometenstraat is tijdelijk aangelegd door de gemeente om tijdelijk voor verlichting te kunnen zorgen bij de werkzaamheden in het park.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *