Sportpartij een nieuw politiek verhaal voor Groningen

lijstaanvoerder Martijn van der Veen,

De Sportpartij heeft op haar website het Speelplan gepresenteerd. In dit partijprogramma zijn de grondbeginselen van de Sportpartij opgenomen. Het vormt de basis voor hun politieke handelen en beleid. Met de kracht van sport als inspiratiebron gaan ze invulling geven aan een nieuw politiek verhaal voor de stad Groningen. Dwars door de scheidslijnen van de gevestigde politiek heen.

Het Speelplan (klik hier) bestaat uit drie samenhangende delen. Allereerst formuleren ze hun principiële Uitgangspunten. Ze beschrijven het ‘hogere doel’ dat ze met de Sportpartij uiteindelijk voor ogen hebben. Onder het kopje Standpunten bespreken ze langs welke beleidslijnen ze de komende jaren concreet aan de slag gaan. Niet de geijkte gemeentelijke beleidsterreinen, maar de voor de nabije toekomst belangrijke maatschappelijke vraagstukken staan daarbij centraal. Onder Speerpunten tenslotte geven we de onderwerpen en actielijnen weer voor de komende verkiezingscampagne.

In de periode tot de verkiezingen zal de Sportpartij tevens met concrete STA(N)DPUNTEN haar visie formuleren op een aantal voor haar maatschappelijk relevante terreinen. Hou ons dus in de gaten!

Aanvoerder Sportpartij bekend
De Sportpartij heeft advocaat en sportfanaat Martijn van der Veen als aanvoerder gekozen voor de aankomende verkiezingen. Namens de partij zal de 45-jarige geboren en getogen Stadjer aanstaande donderdag ook deelnemen aan het Sportdebat, dat in het kader van de Nationale Sportweek in Stad wordt gehouden. 

Selectie Sportpartij

Glenn Pinas

Ook de selectie voor de Sportpartij is bekend. De onderstaande 26 personen hebben zich verbonden aan het unieke initiatief en stellen zich in de gemeente Groningen verkiesbaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De definitieve ‘rugnummers’ zullen in de komende periode kenbaar gemaakt worden door de technische staf.De selectie voor 21 november 2018: Martijn van der Veen, Glenn Pinas, Adri Broeke, Jan Vlieg, Inez Trechsel, Anjo Mekel, Jan Tebbens, Niels Hilboesen, Stephen Tapilatu, Peter Merx, Niek Hollewand, Jack Suiveer, Karin Kienhuis, Koos Bauman, Willem Vos, Erik Bouwman, Lois Abbingh, Ingrid Munneke, Johan Toren, Richard Vennema, Gerro Dijksma, Edwin van Calker, Kees Vlietstra, Sandra van Bergen, Bauke van Stempvoort en Hans Top.

 

 

Eén gedachte over “Sportpartij een nieuw politiek verhaal voor Groningen

  1. Vennema, nou daar ben je klaar mee. Als hij net zo schreeuwt in de politiek (is te verwachten) als in het veld heb je er niets aan. Dat is namelijk ook het enige dat hij kan en schreeuwen dat hij de zoon is van……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *