Stadjer aangehouden overval woning Javalaan

politieDe politie heeft in een onderzoek op een overval op een woning een 35-jarige Stadjer aangehouden. De man zit inmiddels in bewaring.

Op 29 juli 2013 werden de bewoners van een woning aan de Javalaan in de stad overvallen door drie mannen. De bewoners werden bedreigd met vuurwapens en uiteindelijk gingen de overvallers er van door met een geldbedrag.

Na de overval werd door de politie direct een onderzoek gestart. Daarbij werd onder andere gesproken met de slachtoffers en getuigen. Ook werd forensisch onderzoek gedaan.

Onlangs kon het rechercheteam een 35-jarige Stadjer aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval. Tijdens de aanhouding van de verdachte vonden rechercheurs in zijn woning een vuurwapen. Dit wapen werd dan ook in beslag genomen. De 35-jarige man werd door de rechter-commissaris in bewaring gesteld en hij zit dan ook nog steeds.

Donkere dagen offensief
Onder de noemer van het Donkere Dagen Offensief gaat de politie in samenwerking met gemeenten, het Openbaar Ministerie en andere partners extra aandacht besteden aan het voorkomen van specifieke misdaden zoals inbraken, berovingen en overvallen die toenemen met het korten van de dagen. In deze campagne worden ook preventietips gegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *