Ton Schroor feliciteert 100 jarige in Vinkhuizen

groningen-vinkhuizen-mw. kroeze 100 jaar (14 van 14)Vanmiddag, donderdag 30 januari , kwam  loco-burgemeester Ton Schroor  langs om namens de gemeente Groningen mevrouw Kroeze-Kraster aan de Veldspaatstraat 368 in Vinkhuizen te feliciteren met haar 100 jarige verjaardag.

Mevrouw (Eppy) Kroeze-Kraster is geboren op 30-01-1914 te Hoogezand als dochter in een gezin van een kweker en eigenaar van een hotel in Zuidbroek dat later door brand werd verwoest. Zij groeide samen met een zus op in Zuidbroek, Hoogezand/ Sappemeer en Groningen. Hoewel mevrouw Kroeze hard heeft moeten meewerken in het bedrijf van haar ouders, kreeg ze ook de gelegenheid om de HBS te volgen.

Ze trouwde met Tiddo Kroeze op 21-11-1940 met wie ze twee zonen kreeg, ze heeft  4 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

Mevrouw Kroeze geniet van haar ruime woning aan de Veldspaatstraat. Haar  levensmotto is positief zijn, zin in het leven houden en genieten van kleine dingen die regelmatig vastgelegd worden door haar kleindochter, fotograaf Kim Kroeze

Eén gedachte over “Ton Schroor feliciteert 100 jarige in Vinkhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *