Warenhuis Topshelf Groningen open in voormalig V&D pand

topshelf-opening-3952Rond half een vanmiddag werd het doek getrokken en werden de deuren geopend door wethouder Joost van Keulen (VVD) samen met de store manage rvan warenhuis Topshelf aan de Grote Markt in Groningen.

Applaus
De openingshandeling bestond uit het laten zakken van een reclamedoek-doek. waarna de deuren werden geopend. Medewerkers van het warenhuis verwelkomden de klanten die buiten stonden te wachten met een luid en warm applaus.

De eerste indruk doet het oude V&D gevoel herleven. De inrichting is iets luxer. De vierde verdieping is nog afgesloten. Het warenhuis  heeft een assortiment van meer dan 80.000 verschillende artikelen op het gebied van onder andere van wonen, kantoor- en schoolartikelen, tassen en schoenen, dames- en herenmode, kinderkleding, make-up en sport.

Voor kinderen is er een ballenbak en een speelhoek. Binnenkort kan je even bijkomen van het winkelen in het nog in te richten La Place restaurant op de vierde etage van het gebouw. La Place werd overgenomen door Jumbo supermarkten.

Foto’s: Siebrand Wiegman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *