Wethouder Schroor bij schaduwverkiezingen Kamerlingh Onnes

selwerd-kamerlingh onnes-schaduwverkiezingen-6

 Update: Verkiezingsuitslag Kamerlingh Onnes:
1 D66 (156) 2 piraten (138), 3 PvdA (76), 4 GL (63), 5 SP (57) ½ 6 pvdd (41), 7 stadspartij (38), 8 VVD (35) 9 S&S (33), 10 CDA (22) en 11 CU (22)
Op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, woensdag 19 maart,  is Onderwijswethouder Ton Schroor aanwezig bij de schaduwverkiezingen op het Kamerlingh Onnes aan de Eikenlaan 286. Leerlingen van 4 Havo hebben deze schaduwverkiezingen georganiseerd in het kader van hun lessen Maatschappijleer.

Twee weken geleden was wethouder Ton Schroor op het Kamerlingh Onnes voor het geven van een gastles over politiek en de verkiezingen. Daar kwam ook het organiseren van de schaduw-verkiezingen aan de orde. Gezien het enthousiasme van de leerlingen kon de wethouder niet anders dan de leerlingen beloven om langs te komen op 19 maart. Een belofte die hij nu met veel plezier inlost.

Alle leerlingen van de school mogen hun stem uitbrengen. Per klas gaan de leerlingen naar de kantine waar ze, na vertoon van hun schoolpas, een stembiljet uitgereikt krijgen. Vervolgens kunnen ze in één van de vijf stemhokjes hun stem uitbrengen en hun biljet in de stembus deponeren.

De uitslag zullen wij u vrijdag of eerder vermelden.

OOG-TV maakte de volgende reportage:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *