Winkelcentrum Paddepoel Zonnelaan feestelijk geopend door Joost van Keulen

groningen-paddepoel-zonnelaan-opening zonnelaan -4682Op dinsdag 23 september om 16.00 uur is de vernieuwde Zonnelaan-zijde van Winkelcentrum Paddepoel geopend. Vanaf 1 februari is hard gewerkt om de nieuwe wand, die vooral uit glasvezel bestaat, om de vierhonderd vierkante meters aan winkels te realiseren. De opening is gedaan door wethouder Joost van Keulen.  

Bij deze feestelijke opening was kok Willem (bekend van Big Brother) aanwezig zijn om voor culinaire verrassingen te zorgen. Het Jeugdcircus Santelli en een dweilorkest verzorgden voor vermaak en entertainment.

groningen-paddepoel-zonnelaan-opening zonnelaan -4604De ING bank stelde de ruimte voor de receptie beschikbaar om alle prominenten te kunnen ontvangen die bij deze opening aanwezig waren.

 

Feestelijke activiteiten
Niet alleen de dinsdag staat in het teken van de opening. Op donderdag 25 september vindt er een overdekte Platen & CD Beurs plaats. Ideaal voor muziekliefhebbers. Vrijdag 26 september wordt er een wedstrijd georganiseerd: wie hangt er het langst aan een spijkerbroek? De zaterdag staat in het teken van Kids United. Groby, de mascotte van FC Groningen zal ook aanwezig zijn. Samen met Groby gaan de spelers van Kids United ‘wedstrijdbal schieten’.

Alle foto’s van de opening: klik hier

 

De feestelijke openingsweek wordt afgesloten met een spectaculaire Ladies Night. Een modeshow, georganiseerd door plaatselijke winkeliers, zal centraal staan deze avond.  Tevens zullen er kraampjes aanwezig zijn met kleding tot aan de nieuwste mode-accessoires.

OOGTV maakte de volgende reportage:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *