Carel Kraaijenhof als verrassing op opening Schots en Scheef

Wonen in de binnenstad van Groningen voor mensen met een lichamelijke beperking, die 24 uur oproepbare assistentie nodig hebben en op een steenworp afstand wonen van de binnenstad.
steden nederland groningen, centrum

Een nieuw en eigenwijs project, Schots en Scheef, dat door bewoners zelf is opgezet en is ontwikkeld, werd vanmorgen officieel in gebruik gesteld door de Groninger wethouder Roeland van der Schaaf en als verrassing van directeur Pieter Bregman kregen de bewoners de tuin cadeau van Nijestee. 

Speciale aandacht voor Chalortte Schippers die door Jan van Slochteren werd aangestuurd om haar hof, Charlotte’s Hofje, te onthullen.

Als grote verrassing verscheen Carel Kraayenhof ten tonele, die een speciaal nummer als verrassing had geschreven en vanmorgen speelde voor de groep nieuwe bewoners.

Alle foto’s van vanmorgen: klik hier

Zowel de Groninger wethouder van der Schaaf als de directeur van Nijestee Pieter Bregman waren trots dat na vele jaren van inspanning vandaag het resultaat in gebruik genomen kan worden. Met een diversiteit aan bewoners, waaronder de gehandicapten, zijn er veel zorgen over de Haagse opvattingen, een slechte ontwikkeling. Groningen laat deze week  zien dat op verschillende terreinen zoals de Giga woningen aan de Kraanvogelstraat en nu  deze woonvorm we voor elkaar willen en blijven zorgen.

OOGTV maakte de volgende reportage:

5 gedachten over “Carel Kraaijenhof als verrassing op opening Schots en Scheef

  1. Het is een hele mooie foto reportage geworden en het was idd ook heel mooi weer op zo’n prachtige en mooie dag voor ons allemaal….bij ons zijn een aantal traantjes gevallen hoor….
    Ik en mijn gezin zijn daarom ook heel blij en gelukkig dat wij 1 van de bewoners zijn die hulp hebben gekregen van schots en scheef…en wij eindelijk wat rust in ons leven krijgen…wij willen jullie dan ook ALLEMAAL bedanken die dit voor ons waar hebben gemaakt.
    En dat we met elkaar kunnen genieten van wat er voor ons bereikt is…en dat we allemaal heel veel woon plezier mogen hebben…..
    Groetjes Patrick Hennie en Darryl Jans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *