Dig Istha maakt rommeldepotjederij van sportcomplexen

steden nederland, groningen, centrumVan het begin af aan is er, na de teloorgang van de plannen rondom Liquid City, niets maar dan ook niets gedaan om een sporthal in De Wijert te behouden. Gomarus College is jaren aan het lijntje gehouden. Hetzelfde geldt voor NIC . En aan het einde van de besprekingen liggen de wederzijdse wensen en middelen te ver uit elkaar.

Kinderen, ouderen en wie dan ook in De Wijert worden afgescheept met een “het is maar een eindje verder fietsen en de spelhal krijgen jullie ervoor terug”.  Wij moeten nog zien welk achtjarig kind alleen naar het Europapark mag fietsen.

hans nijland, dig istha, rob schuur

hans nijland, dig istha, rob schuur

De ChristenUnie is onaangenaam verrast over de snelheid waarmee de plannen aan de gemeenteraad met betrekking tot de nieuwbouwplaan van de sportcomplexen zijn voorgelegd. Vrijdagmorgen 10 januari om 10.00 uur kreeg de raad een uitnodiging voor de persconferentie die een half uur later al gehouden wordt. Sporthal De Wijert was één van de hoofdthema´s bij het begrotingsdebat. Het is onfatsoenlijk om wel de voorzitter van FC Groningen uit te nodigen de gemeenteraad te vergeten. .
Kortom, onze conclusie is: te veel druk op de ketel geeft rommeldepotjederij!

Het hele artikel: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *