Dutch Street Cup – waar niemand buiten spel staat!

groningen-centrum-ossenmarkt-dutch street cup 2013-19Wat waren ze weer trots vandaag, 2 maart, de mensen van de Stichting van de Straat die voor de derde keer op rij de Dutch Street Cup voor dak- en thuislozen organiseerde op de Ossenmarkt in het centrum van Groningen. Sport verbind en maakt het voor dak- en thuislozen makkelijker (weer) aan te haken bij de samenleving. 

Stichting van de Straat werkt samen met Stichting Huis, de Open Hof, het Leger des Heils en WerkPro samen laat Ingrid Bousema van WerkPro ons weten.

Wethouder Dig Istha en Jannie Visscher vertegenwoordigden de gemeente Groningen en waren als zeer enthousiaste toeschouwers aan te merken. Het waren spannende finales, zowel bij de heren als de dames. Het bleek maar weer dat voetbal ook gekenmerkt wordt door emotie. Maar gelukkig, de partijen hadden wel degelijk respect voor elkaar en werd na teleurstelling de overwinning gegund aan Amsterdam Zuid-Oost.

Alle foto’s: klik hier 

De heren van Amsterdam Zuid-Oost ontvingen allen een medaille als dag winnaar van het toernooi. De dames uit Groningen wonnen de FairPlay beker en werden de prijs voor de beste keepster en keeper met dank in ontvangst genomen.

Een schitterend evenement waar niemand buitenspel staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *