Een stad met ambitie maar waar blijft uitvoering

park selwerd - slimme route-1Het waren maar liefst vijfenzeventig inzendingen van deelnemers aan de prijsvraag slimme route werd gemeld op 14 november 2013. De winnaars lichten hun eigen ideeën toe zoals kunst langs de route, invoegstroken aan de Zernikelaan, het stoplicht Elzenlaan/Eikenlaan laten knipperen, een breder fietspad Park Selwerd en oplossingen bij de Planetenlaan. Winnaar werd het idee om meer kunst langs de route te plaatsen in Park Selwerd en mocht toen met een nieuwe fiets naar huis.

Door het uitblijven van kunst langs de route is er symbolisch kunst geplaatst en heeft degene zich vast niet gerealiseerd dat het nog steeds één van de niet uitgewerkte ideeën is van de gemeente Groningen. Vervolgens constateren we dat met betrekking tot de andere ideeën niets is gedaan en dat de 17.000 fietsers die dagelijks passeren in Park Selwerd nog steeds wachten op een breder fietspad en een veilige oversteek.

groningen-selwerd-eikenlaan-verkeersveiligheid-1

Als protest zijn er adviserende borden geplaatst om niet in te halen! Ja, een stad vol ambitie als fietsstad maar de wens van de fietsers en bewoners rondom dit park niet weet te honoreren.

park selwerd - slimme route-2

Eén gedachte over “Een stad met ambitie maar waar blijft uitvoering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *