Kerstdiner in Bernlef met omwonenden

nederland 2014, groningen, paddepoel, bernlef, kerstdiner, antaresstraatVanavond een kerstdiner voor omwonenden in Paddepoel in Bernlef. Samen op weg naar de kerst. Richard Jonas sprak de omwonenden toe met een korte speech waarin hij in ging op de verandering in de zorg. Een grote verandering om van verzorgingshuis over te schakelen tot Huize Bernlef waar naast huur van appartementen de zorg wordt geboden waarover we eerder berichten. In Nederland sluiten zo’n achthonderd zorgcentra en dat is zorgwekkend.  Zorg op maat is het nieuwe sleutelwoord en dat is waar het personeel ook in 2015 weer haar uiterste best in zal doen en ook als uitdaging ziet.

Alle foto’s: klik hier

Het personeel, de koks en de vele vrijwilligers presenteerden een kerstdiner met een salade van gerookte zalm, een heldere kip-juliennesoep, mini rollade met cranberrysaus, sperzieboontjes omwikkeld met spek, rode stoofpeertjes, witlofsalade, gefrituurde denneappeltjes, tuinkruiden puree en als toetje ijstaartje met slagroom.

Kortom, een gezellige avond voor omwonenden die zeker gecontinueerd moet worden.

Een warm december

nederland 2014, groningen, paddepoel, bernlef, kerstdiner, antaresstraatVoel de voldoening van het leven. Ontvang de glimlach van de dank.
Wees het verschil in iemands leven. Laat de vooroordelen blank.
Geef barmhartigheid gezicht. Bied je medemens een arm.
Laten we allen daar aan denken.
Dan is december lekker warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *