Wethouder Schroor lanceert Wij Groningen

groningen-selwerd-eikenlaan-vensterschool-wij.groningen.nl-9Vanmiddag lanceerde wethouder Ton Schroor in de Vensterschool in Selwerd de nieuwe wij.groningen.nl website voor inwoners van Groningen. De nieuwe website wijst inwoners de weg bij verandering in de zorg.

Start sociale teams
Binnenkort starten de sociale teams in Vinkhuizen en Selwerd. Deze twee teams groeien de komende maanden uit tot de WIJ-teams WIJ Vinkhuizen en WIJ Selwerd. Gelijktijdig met de start van de website, presenteren de teamleiders van deze sociale teams hun werkwijze voor het eerst op 10 november aan het publiek.

Alle foto’s van de lancering: klik hier

WIJ Groningen
WIJ Groningen is de nieuwe, overkoepelende naam voor de sociale (wijk)teams in Groningen. Alle Stadjers kunnen voor informatie, ontmoeting, ondersteuning en jeugdzaken terecht bij hun eigen WIJ-team in de buurt. Onder WIJ Groningen bundelen diverse organisaties hun krachten. Het gaat hierbij om de sociale teams, de Stips, het Zorgloket en de Centra voor Jeugd en Gezin (CJG). De nieuwe teams van WIJ Groningen worden vanaf volgend jaar fasegewijs ingevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *